Dag van de Mantelzorg

Op 10 november was het de Dag van de Mantelzorg. Door het hele land was er extra aandacht voor mensen die zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Ook in Tilburg werd er aandacht aan besteed.

 

Op de dag van de Mantelzorg hebben Tilburgse mantelzorgers een dag kunnen genieten van een high tea of diner, verzorgd door Resto van Harte.
Even een dag zonder zorgtaken voor hun naasten en om in gesprek te gaan met andere mantelzorgers. Het artiestenduo Ton en Tonnie zorgde voor amusement.

 

Met de inzet van diverse vrijwilligers is deze speciale dag weer georganiseerd door de sociaal werkers van Contourdetwern. De medewerkers van Contourdetwern staan echter het hele jaar klaar voor ondersteuning aan mantelzorgers.

 

Heeft u vragen, dan kunt u mailen naar MantelzorgTilburg@contourdetwern.nl. Bellen kan naar het Adviespunt van Contourdetwern via 013 – 549 86 46. Medewerkers van het Adviespunt kunnen u in contact brengen met de mantelzorgconsulent die werkzaam is in het dorp of stadsdeel waar u woont.