5 februari 2024

Diagnose Dementie in het Alzheimer Cafe 

Op dinsdag 12 maart is er weer een nieuwe editie van het Alzheimer Café. Dit keer staat in het thema van 'Diagnose Dementie'. Neuroloog Dr. Roks gaat in gesprek over wat voor onderzoek er nodig is om de diagnose Dementie vast kunnen stellen of juist uit te kunnen sluiten.

Locatie en tijd

Het Alzheimer Café vind plaats in restaurant “De Refter” van Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen. Adres is Burgemeester Brokxlaan 1407 in Tilburg. Je kunt binnenlopen vanaf 19.30. Het begint om 20.00 tot uiterlijk 22.00. De geheugenwinkel is ook geopend van 19.30 – 20.00 en in de pauze.

 

Bereikbaarheid

Het café is goed te bereiken met het openbaar vervoer, op vijf minuten lopen van achteringang van het Centraal Station. Ingang via de tuinpoort, rechts van het pand. Fietsen kunt u stallen op de binnenplaats. Een gemakkelijke manier van parkeren is de parkeergarage Zwijsen aan de Burgemeester Brokxlaan 1300, tegenover de ingang van restaurant.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Alzheimer Café? Neem dan contact op met:
Yvonne de Weerd, coördinator Alzheimer Café Tilburg
e-mail: ydeweerd@msn.com

 

Voor informatie kunt u ook bellen met de dementieconsulenten, tel.nr. 013 – 549 26 06 of via het e-mailadres geheugenwinkel@dewever.nl