Zeg JA bij dementie

Graag heten wij u van harte welkom in ons Alzheimer Café op dinsdag 9 januari 2024 in restaurant “De Refter” van Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen aan de Burg. Brokxlaan 1407 te Tilburg. Het thema is ‘Zeg JA bij dementie’. De aanvang is om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. We sluiten om uiterlijk 22.00 uur. De Geheugenwinkel is geopend van 19.30 tot 20.00 uur en in de pauze.

 

Thema: Zeg JA bij dementie!
Meer (zorg)plezier door echt contact

 

Zeg JA bij dementie is de titel van een boek dat Freya Flach en Hanneke van de Pol dit jaar hebben uitgegeven. Hierin beschrijven ze hun SPEELS-methode. Ze geven tools om mee te kunnen bewegen met uw naaste met dementie en in iedere situatie echt contact te maken. U zult merken dat weerstand en onbegrip afnemen, dat (zorg)plezier toeneemt en dat u minder stress/druk ervaart. En het allerbelangrijkste is dat uw naaste met dementie zich gezien en erkend zal voelen. Deze avond geven Freya en Hanneke een presentatie over hun SPEELS-methode.

 

Voor informatie kunt u bellen met de dementieconsulenten tel.nr. 013 – 549 26 06 of contact opnemen via het e-mailadres geheugenwinkel@dewever.nl.

 

Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, op vijf minuten lopen van achteringang van het Centraal Station. Ingang via de tuinpoort, rechts van het pand. Fietsen kunt u stallen op de binnenplaats. Een gemakkelijke manier van parkeren is de parkeergarage Zwijssen aan de Burg Brokxlaan, tegenover de ingang van restaurant “De Refter”. Consumpties kunnen met pin worden betaald, dat heeft zelfs de voorkeur.

 

Kijk voor meer informatie op de website van Alzheimer Nederland.